Magunkról

A Lelátó Kft. – nagy tapasztalattal rendelkező szakemberei irányításával – 1983 óta dolgozik azon, hogy szerelhető, gurítható és szállítható lelátók, lenyitható lelátók, fix lelátók, mobil lelátók, stadionszékek, székpalástok és mobil színpadok különböző típusaival szolgálja ki partnereit.
Kollektívánk elkötelezett a minőségi szervezés, munkavégzés vonatkozásában, ez mindennapi munkánk egyik fontos összetevője, és bízunk abban, hogy törekvésünk eredményeként ezt Ön is így értékeli.
Kommunikációnk sokrétű, mindenki megtalálhatja benne a számára legszimpatikusabb, leghasznosabb formát. Felelősségteljesen megfogalmazott előzetes információ szolgáltatásunk, legyen az szóbeli, írásban foglalt, rajzanyag vagy látványterv, minden esetben azt a célt szolgálja, hogy több évtizedes szakmai tapasztalatainkat átadva a legjobb megoldás kiválasztásához szükséges helyzetbe hozzuk Önt.
Elképzelései, projektjei minden fázisában számíthat nyílt, segítőkész információs támogatásunkra, amivel igénye esetén a megvalósulás utolsó fázisáig elkísérjük.

Tervezési segédleteink, tapasztalati értékekből összeállított útmutatásaink, a vonatkozó európai és magyar szabványokban meglévő jártasságunk, hatalmas referenciatárunk és több opciót kínáló ajánlataink az Ön rendelkezésére állnak, segítik optimális döntéshozatalát.
Tevékenységünk a lelátók, tribünök, színpadok gyártása, építése és telepítése mellett kiterjed ezek bérbeadására, kölcsönzésére is, eszközállományunk több ezer néző egyidejű elhelyezését teszi lehetővé.
A lelátóbérlés előnyös megoldás lehet az Ön számára, esetenkénti rendezvények szervezésénél komoly beruházási költségek megtakarításával járhat. Bérleti szolgáltatásunkat teljes szervizzel kínáljuk, ami magában foglalja az előzetes tanácsadástól kezdve a szállításon át a helyszíni szerelésig az összes kapcsolódó tevékenységet, Önnek csak igényeit kell megfogalmaznia.
Alaptermékeinken kívül szabadtéri rendezvények, rendezvényhelyszínek sok nélkülözhetetlen kellékét tudjuk még szállítani – beleértve a műanyag székpalástokat – melyek ideiglenes vagy fix telepítésű lelátókon, sportcsarnokban, szabadtéri színpadon, rendezvénycsarnokban, uszodában, előadóteremben, konferenciaközpontban egyaránt alkalmazhatók.

Kapcsolat

Székhely/Postacím:
H-1078 Budapest, István u. 22. , HUNGARY
Telefon:
+36 1 322-5678
+36 1 352-1728
E-mail:
lelato@lelato.hu