Mobil szerelhető színpad

TOP–STAND® szerelhető mobil színpad szabadtéren és zárt helyiségben tartott rendezvények kiszolgálására egyaránt alkalmas, gazdaságosan szállítható, gyorsan összeállítható és elbontható. Ideiglenes vagy hosszabb időtartamra telepített színpadjaink sportlétesítményekben, szabadtéri színházakban, rendezvénycsarnokban, előadóteremben, konferenciaközpontban, kulturális rendezvényeken és sok egyéb helyszínen szolgálhatják ki az Ön igényeit.

TOP–STAND® összeszerelhető mobil színpad az MSZ EN 13200:2013 honosított európai szabvány szerint méretezett és minősített szerkezet, mind statikájával, mind pedig alkalmazott biztonságtechnikai megoldásaival kielégíti a rendezvényszervezésekre vonatkozó szigorított előírásokat.

TOP–STAND® szétszerelhető mobil tribün sok előnyös tulajdonságának egyike, hogy az adott térből eltávolítható, teljes egészében felszabadítva a helyszínt az alternatív funkció betöltéséhez, lehetőséget adva Önnek az optimális helykihasználás tervezéséhez.  A szerkezeti elemek mindegyike sík lapokra bontható, rakatolható, így gazdaságosan szállítható és tárolható.

A TOP-STAND® szállítható mobil színpadrendszert az alábbi együttműködési formákban kínáljuk:

  • tanácsadás, látványtervek készítése
  • helyszínre adaptálás, ami általában szükségtelenné teszi a rendezvényhelyszín átalakítását
  • eladás, amivel több helyszínen, több variációban alkalmazható eszközhöz juthat
  • építés, szerelés – a gyakorlott szakembereink végezte munka minőségi, biztonsági garanciával és nyilatkozattal ellátott építményt biztosít Önnek vagy felhasználóinak

TOP–STAND® szétszerelhető mobil színpad- és tribün az alábbi felületekkel készülhet:

  • színpad, 48 mm-es gyalult felületű pallóborítással
  • színpad, 25 mm-es rétegelt lemezborítással
  • színpad, palló vagy rétegelt lemezborítás + konfekcionált szőnyegborítással

Mobil szerelhető színpad fotóalbum

Kapcsolat

Székhely/Postacím:
H-1078 Budapest, István u. 22.
Telefon:
+36 1 322-5678
+36 1 352-1728
E-mail:
lelato@lelato.hu