Mobil lenyitható lelátó

TOP–STAND® mobil lenyitható lelátó zárt helyiségek (sportcsarnok, tornaterem, multifunkciós csarnok, tornacsarnok, művelődési ház, művelődési otthon, előadóterem, auditórium) rendezvényeinek kiszolgálására  alkalmas, ezek üzemeltetésére kínál ötletes megoldást. A falhoz illeszthető, pillérek, pillérsor és egyéb tagolt térelemek közé is építhető szerkezet jó helykihasználásával, zárt állapotban teljesen akadálymentes, esztétikus, az adott térhez jól illeszthető megjelenésével nyerheti el megrendelőink tetszését.

TOP–STAND® lenyitható lelátó egyszerűen működtethető, kézi erővel mozgatható rendszer, a nyitási és zárási funkciókat karbantartás mentes, rugós rásegítő rendszer segíti, a rögzítés félautomata zárszerkezettel van megoldva. A lelátó utólagos beépítése könnyűszerrel megoldható, a beépítési mélység az igényekhez igazítható.

A TOP-STAND® lenyitható lelátót az alábbi együttműködési formákban kínáljuk:

  • tanácsadás, látványtervek készítése
  • helyszínre adaptálás, ami általában szükségtelenné teszi a rendezvényhelyszín átalakítását
  • eladás, amivel praktikus, jó helykihasználású eszközhöz juthat
  • építés, szerelés – a gyakorlott szakembereink végezte munka minőségi, biztonsági garanciával és nyilatkozattal ellátott építményt biztosít Önnek vagy felhasználóinak

TOP–STAND®  lenyitható lelátó az alábbi ülőfelületekkel készülhet:

  • laminált bútorlap
  • laminált bútorlap ülőpárnával

Mobil lenyitható lelátó fotóalbum

Kapcsolat

Székhely/Postacím:
H-1078 Budapest, István u. 22.
Telefon:
+36 1 322-5678
+36 1 352-1728
E-mail:
lelato@lelato.hu